колеги сори за въпроса но къде се намира това моторче за празен ход 146 1.6 16v 99г
Известие
Collapse
No announcement yet.
моторче за празен ход
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениеколеги сори за въпроса но къде се намира това моторче за празен ход 146 1.6 16v 99гСега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Comment
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениеколеги сори за въпроса но къде се намира това моторче за празен ход 146 1.6 16v 99гСега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
Comment
-
На загасена кола махаш буксата...никфи откачания на клемите на акумулатора(или поне аз като го правих не намерих смисъл)
след това зимаш си Бензинче(според мен е най-добре) , въпреки че аз нямах под ръка и ползвах разредител...
като налеееш вътре във кухината остави малко да поеме разтвора щото има много боклуци...и после старателно с парцалче и отверка си го изчистваш слагаш и забравяш !!!ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
-
колега не наливаи никав бензин...или квото да е....твоят МПХ е направено от механични части....требва да се смаже механиката със течна грез или WD-40 наи точно някои смазващ спреи..и сега щети кажа защото ти си с по новият мотор от на колегата каде ти е писал мнение а тои ти показва как се почиства моторчето на по стария двигател.....и не ми се вярва да ти се оправя оборотите дори и след смазване....след като си сменил Ламбда сонда требва да идеш на диагностика и да ти абдеитват компа....сас новата сонда...и тогава може да имаш позетивен резултат......ако не си сменял свеще хубаво е да ги замениш или със NGK,Denso.....Last edited by KalinAlfista; d.m.y г., 00:32.Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
Comment
-
Абре пичове ще се изядете бре,и в крайна сметка какво направихте,помогнахте или объркахте момчето.
А ти колега Balagan ,вземи се "ъбдейтни" малко,това дето си го писал е много невярно.Стария и новия мотор се различават и с просто око,компа ,мпх,смукателния колектор...... са различни от стария.
На новия мотор мпх-а е пряко свързан с дросела,като в един корпус се намират мпх-а и тпс-а ,и за да се нормализира работата на празен ход трябва да се адаптира.
Така ,че дайте го по кротко и се вслушвайте един друг ,ако се съмнявате в нещо проверете има много инфо,или питайте.
Comment
-
Ок за диагностиката да приемем че съм съгласен !
Но едва ли чистенето на едното или другото се различава(в смисъл че едното не може да се чисти с бензин)ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
Comment